Bodrum Gündoğan’da 5x7 Ebatlarında Havuz Yapımı

Bodrum Gündoğan’da 5x7 Ebatlarında Havuz Yapımı
Havuzlarımızın kasalarının galvaniz çelikten oluştuğunu toprak altında 30 yıla kadar dayanabildiği

Dilge Hanım Bodrum Gündoğan’daki yazlığına 5x7 ebatlarında bir havuz yaptırmak amacıyla firmamıza internet üzerinde ulaştı. Kendisiyle yapılan görüşmelerimizden prefabrik havuzlarımızın liner dediğimiz özel bir malzemeyle kaplandığını, bu malzemenin sadece havuzlar için üretildiğini, yüzde yüz sızdırmazlık, renk solması, yosunlaşmaya karşı 10 sene garantisi olduğundan bahsettik.

Havuzlarımızın kasalarının galvaniz çelikten oluştuğunu toprak altında 30 yıla kadar dayanabildiğini de kendilerine aktardık. Beton tipi havuzlara nazaran maliyetlerinin çok daha düşük, bakımının çok daha kolay olması da Dilge Hanımın bizi tercih etmesinin sebeplerinden biriydi. Kendileri serin yaz akşamlarında da havuza girmek istediklerini bizlere ilettiler.

Birinci gün kasasını tamamladığımız havuzumuzun ikinci gününde iç kaplama olarak kullandığımız liner kaplama ve mekanik elektrik tesisatını kurduk.

2 günlük havuz yapımı süremizin ardından opsiyonel olarak tercih ettikleri ısıtıcımızı Dilge Hanımın doğalgaz hattı bağlantısı da yaptıktan sonra kendilerine çalışır halde havuzumuzu teslim ettik. 

 

WhatsApp chat