Zehra Hanım için Balıkesir’de Havuz Yapımı

Zehra Hanım için Balıkesir’de Havuz Yapımı
Prefabrik havuz yapımı için altyapısı hazırlanan bölgeye ulaşan ekibimiz

Balıkesir’deki evine havuz yaptırmak amacıyla firmamıza ulaşan Zehra Hanım, 4x7 büyüklüğünde bir havuz yapımı niyetindeydi. Gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmelerden memnun kalan Zehra Hanım, aklındaki en önemli sorunun klor kokusu olduğunu, klor kokusundan çok rahatsız olduğunu, bunun önlenmesi adına neler yapılması gerektiğine dair fikrimize başvurdu. Kendisine tuz cihazının opsiyonel olarak fiyata eklenebileceğini, arzu ederse hizmetimizi içerisinde kendisine bunu takdim edeceğimizi kendilerine ilettik. Sadece sofra tuzuyla havuzlarının kokusuz bir şekilde temizlenebileceğini, kullanımında gayet basit olduğunu anlattık.

Prefabrik havuz yapımı için altyapısı hazırlanan bölgeye ulaşan ekibimiz, havuzun montajı iki günde tamamlayıp prefabrik havuz tuz cihazıyla birlikte çalışır halde kendilerine teslim ettik. Zehra Hanım’a bizi tercih ettiği için teşekkür eder kendilerine keyifli yazlar dileriz.

Sizde havuz firması hizmet kalitesini, müşteri yorumlarını ve referanslarını inceleyebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı hizmeti seçmenizde yardımcı olabiliriz. Ayrıca, firmamız ile iletişime geçerek ücretsiz keşif hizmeti ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

Zehra Hanım

WhatsApp chat