Edirne Prefabrik Havuz Yapımı

Edirne Prefabrik Havuz Yapımı
En çok kafasına takılan soru betonarme havuzlar kadar dayanıklı olacak mı ?

Özcan Bey internet adresimiz olan www.hedefhavuz.com.tr üzerinden bizimle iletişime geçti. Edirne'de müstakil bir evi olduğunu yapmış olduğu araştırma sonrasında en uygun maliyet ve en hızlı şekilde nasıl havuz sahibi olabilirim diye araştırırken prefabrik havuz yapımı nı öğrendiğini belirterek bize kafasında merak ettiği soruları sordu ?

En çok kafasına takılan soru betonarme havuzlar kadar dayanıklı olacak mı ?

Satış ekibimiz Özcan Bey'e daha önce yapımını tamamladığımız bir başka prefabrik havuza götürdü ve görmüş olmuş manzara karşısında oldukça şaşırdı. İlk baktığı anda havuzun prefabrik mı betonarme mi olduğu konusunda bir fikir sahibi olmayan Özcan Bey prefabrik havuz yapımında kullanılan malzeme kalitesi ve almış olduğu referansa oldukça şaşırdı ve bizden zaman kaybetmeden işe başlamamızı istedi.

7 gün gibi kısa bir sürede prefabrik havuz yapımı nı tamamladık ve Özcan Bey'e teslim ettik. Prefabrik havuzların hızlı ve kolay kurulum yapılabilmesi ve anti bakteriyel liner kaplama ile sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanabileceğiniz havuzlar bir telefon kadar yakın. Özcan Bey'e hayal ettiği gibi prefabrik havuzunu torunlarıyla beraber güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat