Prefabrik Havuz Yapımı Bodrum Gizem

Prefabrik Havuz Yapımı Bodrum Gizem
Bodrum Torba'da yeni almış olduğu yazlık için prefabrik havuz yaptırmak isteyen Gizem Hanım...

Bodrum Torba'da yeni almış olduğu yazlık için prefabrik havuz yaptırmak isteyen Gizem Hanım yapmış olduğu araştırmalar sonrasın prefabrik havuz yapımının doğru adresi olan Arma Havuz'a internet sitemiz üzerinden ulaştı.

 

Yapmış olduğu prefabrik havuz yapımı araştırmaları sonrasında karşısına sürekli Hedef Havuz'un çıktığını ve bunun kendisi üzerinde olumlu bir etki yaptığını belirten Gizem Hanım merak ettiği tüm soruları satış temsilcisi arkadaşımızla paylaştı ve bu doğrultuda almış olduğu pozitif ve doğru yanıtlar sonrasın nihai kararını verip prefabrik havuzunu bizim yapmamızı istediğini belirtti.

 

Yapılan keşif sonrasında 800 x 400 x 150 ölçülerindeki prefabrik havuz yapımı için alt yapı projemizi Gizem Hanım'a ilettik. Alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra Gizem Hanım'ın prefabrik havuzunun yapımını tamamlayıp kendisine teslim ettik.

 

Gizem Hanım prefabrik havuz maliyeti ve prefabrik havuzun yapım süresince yapılan işlemlerden oldukça memnun kaldığını ve prefabrik havuz hakkında bir çok bildiği şeyin aslında doğru olmadığını iyi ki tercihini Arma Havuz'dan yana kullandığını belirtti.

 

Bizde kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat