Berkay Bey Fethiye Prefabrik Havuz Yapımı

Berkay Bey Fethiye Prefabrik Havuz Yapımı
Berkay Bey evinin denize uzak olmasından ve çocuklarını pandemi sürecinde kalabalıktan uzak tutmak için bir havuz ihtiyacı...

Turizm cenneti olan Fethiye’de ikamet eden Berkay Bey evinin denize uzak olmasından ve çocuklarını pandemi sürecinde kalabalıktan uzak tutmak için bir havuz yapımı ihtiyacı olduğunu ve bunu en kısa sürede ve en uygun havuz maliyetine nasıl yapabilirim diye internette araştırma yaparken Hedef Havuz Firması’na ulaştı.
 
Kendisiyle yaptığımız görüşmede bize anlattıklarından ve beklentilerinden kendisinin prefabrik havuz ihtiyacı olduğunu ve en uygun havuz maliyetiyle bu isteğini kısa sürede gerçekleştirebileceğimizi Berkay Bey’e anlattık. 
 
Berkay Bey 7 gün gibi kısa bir sürede prefabrik havuza sahip olacağının bilgisini verdiğimizde kafasında bazı soru işaretleri oluştu. Bu kadar kısa bir sürede havuz yapımı sağlıklı olur muydu ? Bu kadar uygun bir maliyetle nasıl bir havuz olurdu ? gibi düşünceleri vardı . Fakat kendisine gösterdiğimiz referanslar ve ofisimizde yapmış olduğu ziyaret sonrası kafasındaki bütün soru işaretleri tamamen ortadan kalktı. 7 gün gibi kısa bir sürede prefabrik havuz yapımı nı tamamlayıp Berkay Bey’e teslim ettik.
 
Berkay Bey prefabrik havuzuna iniş ve çıkışı rahatlıkla yapabilmek için fiber merdiven ve daha sağlıklı hijyenik bir havuza sahip olmak için Tuz/ Ph cihazı satın alarak prefabrik havuz keyfini hem daha sağlıklı hem de daha keyifli hale getirdi. Bizi tercih ettiği için Berkay Bey’e teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat