Bodrum Prefabrik Panel Havuz Yapımı

Bodrum Prefabrik Panel Havuz Yapımı
Atilla Bey, Bodrum’daki yazlığında yaz sezonuna hazırlanmak için tadilat sürecindeydi. Bu sürede bahçesine ...

Atilla Bey, Bodrum deki yazlığında yaz sezonuna hazırlanmak için tadilat sürecindeydi. Atilla Bey, Bodrum’daki yazlığında yaz sezonuna hazırlanmak için tadilat sürecindeydi. Bu sürede bahçesine hem ekonomik hem de hızlı bir uygulama ile yapılabilecek prefabrik havuz arayışındayken bizimle iletişime geçti
 
 
Araştırmaları sonucunda kendisinin tercihi kullanım ve görünüş olarak betonarme havuzlardan çok farklı olmayan prefabrik panel havuz modelimiz oldu. Bahçesine yaptığımız keşif sırasında liner kaplamanın avantajlarını ve dezavantajlarını kendisine anlattık ve % 100 su sızdırmazlık ve antibakteriyel özellikleri Atilla Bey’i oldukça memnun etti.
 
 
Bahçesine uygun olan hem kullanışlı  hem de şık bir görüntüye sahip prefabrik panel havuz üzerinde karşılıklı anlaşmak sağladıktan sonra, hızlı bir şekilde alt yapı için projemizi çizip kendisine verdik..
 
 
Müşterimizin evi tadilatta olduğu için alt yapısı hızlı bir şekilde tamamlandı ve prefabrik havuzumuzun kurulumunu çok kısa bir sürede tamamladık. Eve değer katan prefabrik yüzme havuzu komşularında da oldukça merak uyandırdı. Prefabrik Havuz Yapımı ndaki havuz maliyeti düşüklüğü müşterimizin evinin tadilatıyla ilgili de ekonomik anlamda kendisini yormadığını bizlerle paylaştı.
 
 
Tüm bu süreç içerisinde kendisinden HEDEF HAVUZ ile ilgili memnuniyet sözlerini duymak bizleri oldukça mutlu etti. Bunlara artı olarak kendisinin yönlendirdiği farklı komşuları ile de görüşmeler sağladık.
 
 
Hedef Havuz olarak, Atilla Bey’e 900x600x150 Ebatlarında Prefabrik Panel Havuz'unu sağlıklı iyi günlerde kullanması dileklerimizle…

WhatsApp chat