Selimpaşa Prefabrik Havuz Yapımı

Selimpaşa Prefabrik Havuz Yapımı
Hedef Havuz ile internette prefabrik havuz fiyatlarını ve havuz yapımlarını araştırırken karşılaştım.

Hedef Havuz ile internette prefabrik havuz fiyatlarını ve havuz yapımlarını araştırırken karşılaştım. Havuz yapım fiyatları ve prefabrik havuz yapımı hakkında bilgiler istedim.Çünkü prefabrik havuz ve betonarme havuz arasındaki farkları öğrenmek istiyordum. 
 
Satış temsilcisi arkadaşla görüşürken prefabrik havuz fiyatı ve prefabrik havuz yapımının kısa sürede tamamlanabilmesi beni prefabrik havuzun çok daha avantajlı olduğuna ikna oldum. Bayram öncesi tadilat yapılan evimle havuzun koordineli bir şekilde devam edilmesi gerekiyordu. 
 
Bu süreci hafriyat aşamasından havuzu teslim aldığım sürece kadar gerek teknik servis ekibi gerekse genel merkezdeki satış temsilcisi arkadaşların güler yüzlü ve samimi yaklaşımları sürecin sorunsuz olarak tamamlanmasına çok yardımcı oldu. 
 
Anti bakteriyle liner kaplama da kullanılan ürünün kalitesi ve 10 yıllık garanti süreci filtrasyon sistemindeki ürünlerin dayanıklı ve kaliteli olması beni dahada rahatlattı. 500 x 1000 x 150 ölçülerindeki prefabrik havuz yapımını tamamladık. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Hedef Havuz ailesine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
 
Burcu Tarako

WhatsApp chat