Otomatik Havuz Malzemeleri

Otomatik Havuz Malzemeleri
Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte hayatımıza giren otomatik sistemler elbette ki havuz sektörünü de olumlu yönde etkilemeyi başardı.

Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte hayatımıza giren otomatik sistemler elbette ki havuz sektörünü de olumlu yönde etkilemeyi başardı. Hem Havuz Yapımı nda hem de havuz kullanımında sağlamış olduğu en büyük avantajlardan bir tanesi havuzların hijyenik bir halde kullanılmasını sağlamak.
 
Bunun için havuzlarda olmazsa olmaz Tuz Klornitörü kullanılmasıdır. Bu cihaz havuzunuzu kimyasal klor kullanmamanızı sağladığı gibi klorun gözlerde ne boğazda yaratmış olduğu yanma ve kuruma etkilerini ortadan kaldırır. Aynı zamanda koku ve göz yanma sorunu da ortadan tamamen kalkmış olur.
 
Bir diğer önemli otomatik havuz malzemesi ise havuz temizleme robotudur. Havuz dip temizliği yapılırken bilinçsizce yapılan temizliklerde gerek filtreye gerek ise tesisata zarar verme durumu oluşabilir. Aynı zamanda yorucu bir işlem olan havuz dip süpürme işlemi havuz robotuyla tamamen ortadan kalkar.
 
Havuz temizleme robotu, havuzun tabanını  temizlediği gibi yan duvarlara tırmanarak yan duvarlarında temizlenme işlemine yardımcı olur.
 
 

WhatsApp chat